WhatPulse Forums
Disable Internal Network Traffic? - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Feature requests (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Thread: Disable Internal Network Traffic? (/showthread.php?tid=7222)



Disable Internal Network Traffic? - Drake356 - 02-04-2016 01:25 PM

Something I would love to see is the ability to disable internal network (LAN) traffic. I like being able to see detailed network stats in the client and would love to have them relevant to the totals I see on the whatpulse website. Would this be possible seeing as how the client can already ignore pulsing the data for certain IP address ranges?


RE: Disable Internal Network Traffic? - smitmartijn - 02-04-2016 01:38 PM

Hi Drake,

I'm not sure what you mean with 'have them relevant to the totals I see on the whatpulse website' - do you mean you want them to be exactly the same?


RE: Disable Internal Network Traffic? - Drake356 - 02-05-2016 07:52 AM

(02-04-2016 01:38 PM)smitmartijn Wrote:  Hi Drake,

I'm not sure what you mean with 'have them relevant to the totals I see on the whatpulse website' - do you mean you want them to be exactly the same?

Yes. Basically I am asking if it would be possible to have it so that the client only displays WAN traffic like the website does since I find keeping track of how much I transfer between my PC's over LAN to be pointless and in the case of Whatpulse itself irrelevant since it doesn't affect rankings or account totals.