WhatPulse Forums
Dynamic Images not working - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Community (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Forum: Beta client (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- Forum: Archive (/forumdisplay.php?fid=80)
+---- Thread: Dynamic Images not working (/showthread.php?tid=1964)



Dynamic Images not working - modulocube - 12-06-2012 11:22 PM

So here's another one for you (unless you are already aware of it). None of the dynamic image backgrounds work. They all lead to a 404.

Some screenshots:
http://i.imgur.com/mpsuG.png
http://i.imgur.com/B4Y5Y.png

I tried clearing my cache, but still nothing.

Not sure whether this is something you're still working on or whether it's a bug, so I just put it out there Tongue


Dynamic Images not working - Century0 - 12-12-2012 04:05 PM

maciozo Wrote:So here's another one for you (unless you are already aware of it). None of the dynamic image backgrounds work. They all lead to a 404.

Some screenshots:
http://i.imgur.com/mpsuG.png
http://i.imgur.com/B4Y5Y.png

I tried clearing my cache, but still nothing.

Not sure whether this is something you're still working on or whether it's a bug, so I just put it out there Tongue

These are on the beta website and I believe that we are not officially running anything like that off of the beta website. If you use the non-beta website, you'll have better results.

~Century0


Dynamic Images not working - smitmartijn - 12-12-2012 07:07 PM

Century0 Wrote:These are on the beta website and I believe that we are not officially running anything like that off of the beta website. If you use the non-beta website, you'll have better results.

Well, considering he posted in the Beta forum, he's probably just reporting it as a bug. Everything (but scheduled tasks) on the Beta website should actually work.

Thanks!

To be honest, I have not looked at the dynamic images that much, have put it on the list.


Dynamic Images not working - smitmartijn - 12-13-2012 06:49 PM

Looks like all it needed was an import of the existing images/fonts from the main website. All working now.