WhatPulse Forums » Support » Client software v » Pulsing without taskbar Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pulsing without taskbar
08-17-2009, 11:34 AM
Post: #1
Pulsing without taskbar
My windows taskbar has disappeared. I know whatpulse is still running, but I can't pulse. I tried running antivirus scans, antispyware scans, the shell registry fix and am now just contemplating a reformat, but I haven't pulsed in 5 months and have a huge load of keys and clicks. Is there any way to pulse without using the taskbar, or to back up the keys/clicks record, or something?

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2009, 12:48 PM
Post: #2
Pulsing without taskbar
Make a backup of WhatPulse.wpw (should be in %APPDATA%\WhatPulse\), then exit WhatPulse in the task manager.

Go to My Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\WhatPulse\Windows in your registry and look for bUseHotKey and change that to 1. Start WhatPulse again then hit alt+ctrl+p. It'll pulse your stats then you can do whatever you need to get your computer back up and running. Check on the website that it went through correctly first.

Good luck!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-18-2009, 01:39 AM
Post: #3
Pulsing without taskbar
Have you tried restarting explorer via task manager? How about bringing up the taskbar via the windows key?

Hate, hate your enemies. Save, save your friends. Find, find your place. Speak, speak the truth. - Nirvana
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-25-2009, 03:27 AM
Post: #4
Pulsing without taskbar
a44 Wrote:or to back up the keys/clicks record

The keys and clicks are saved every 5 minutes, right? So even if you kill the WhatPulse process or restart the PC, most/all of the keys & clicks will be saved.

[Image: 152857.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,478 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 746 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 1,341 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 852 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 1,671 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 4,810 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  Pulsing won't work divorced 1 1,044 04-12-2015 09:00 AM
Last Post: smitmartijn
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 7 2,647 04-08-2015 07:01 PM
Last Post: Diamundo
  [CLOSED] Not Pulsing?? Rhiannon.Costigan 1 1,058 03-03-2015 04:51 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly dullahan8 4 2,311 01-03-2015 11:26 PM
Last Post: Anamon

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)