WhatPulse Forums » Support » Client software v » An error has occurred while communication with the website: Did Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
An error has occurred while communication with the website: Did
01-19-2015, 04:28 AM
Post: #1
An error has occurred while communication with the website: Did
Hello,

I finally got my friend to download whatpulse and try it out. So he created an account and downloaded the client, After downloading the client he put his email and password in and pressed continue but when he pressed continue he got prompted to a error message saying: "An error has occurred while communication with the website: Did" Please help us, We have been trying to get his whatpulse client working forever, We installed it. Uninstalled it numerous times.

-Hwebb123


Computer info:
Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2015, 07:36 AM
Post: #2
RE: An error has occurred while communication with the website: Did
Hi,

I believe you've got off the error. When it starts with "Did" - that is the message you that explains whats wrong. If you can't find it, look in the app.log file located in your data dir: http://whatpulse.org/kb/content/2/6/en/data-files.html
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting a lot of application error cavveman 0 258 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Error regarding missing DLL TheIceMage 7 785 01-20-2021 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 637 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
  OS X Big Sur SSL error firegate666 3 837 11-30-2020 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Question SSL Handshake Error dkuebric 13 4,071 11-19-2020 04:08 PM
Last Post: Dosphal
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 6,909 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 2,724 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 1,265 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,723 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,442 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)