WhatPulse Forums » Support » Client software v » Network Interface Undetected? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Network Interface Undetected?
10-12-2013, 10:40 PM (This post was last modified: 10-12-2013 10:42 PM by Jynt01.)
Post: #5
RE: Network Interface Undetected?
I'm also having a problem with Whatpulse refusing to detect the network interface, which to be honest, only adds to my disappointment with 2.x. It stopped counting network traffic between 2 and 6 days ago, and my unpulsed data has froze on the same numbers ever since. I am running Mac OS X 10.8.3 on an x64 Macbook Pro, so there has plenty of sleeping and waking the laptop. Not sure if that is what's causing it though. A few hours ago, the settings window showed the network interface, but showed there to be no data going through it, which I knew not to be true (see first screenshot). Now though, it shows no network interface (see second screenshot).


Attached File(s)
.png  Screen Shot 2013-10-12 at 21.44.17.png (Size: 207.91 KB / Downloads: 345)
.png  Screen Shot 2013-10-12 at 23.36.53.png (Size: 143.22 KB / Downloads: 282)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Network Interface Undetected? - dgw - 10-12-2013, 07:39 AM
RE: Network Interface Undetected? - dgw - 10-12-2013, 08:16 AM
RE: Network Interface Undetected? - Jynt0 - 10-12-2013 10:40 PM
RE: Network Interface Undetected? - dgw - 10-13-2013, 12:48 AM
RE: Network Interface Undetected? - Jynt0 - 10-13-2013, 12:47 PM
RE: Network Interface Undetected? - dgw - 10-14-2013, 04:38 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 4,500 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 2,111 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 1,214 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 1,453 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  Unencrypted network connections Megachip 1 1,005 04-25-2016 10:25 AM
Last Post: smitmartijn
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 1,148 09-13-2015 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb
  [SOLVED] Network Upload doesnt count Tony.LR 6 3,371 08-01-2015 05:38 PM
Last Post: Tony.LR
  [SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed soldierrro 2 1,783 07-24-2015 06:29 PM
Last Post: soldierrro
Information Proxy Problems with Win8 x64 and company network W3a$el 0 1,104 07-22-2015 12:19 PM
Last Post: W3a$el
  Network Not Showing abpop 1 1,483 06-04-2015 01:29 AM
Last Post: Inquizitor

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)