WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Missmatch application usage between webpage and client Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Missmatch application usage between webpage and client
09-27-2013, 11:05 PM (This post was last modified: 09-29-2013 10:25 AM by Megachip.)
Post: #1
[SOLVED] Missmatch application usage between webpage and client
Client showing:
Browser 2d12h

Webpage showing:
Browser 1d18h

Last pulse is 2h ago...

Why are These differences exist?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2013, 09:37 PM
Post: #2
RE: Missmatch application usage between webpage and client
The website shows the uptime since you turned the option to upload the applications on.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-29-2013, 10:22 AM
Post: #3
RE: [SOLVED]Missmatch application usage between webpage and client
I think this could be the reason. Possible this should be added to FAQ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-29-2013, 03:11 PM
Post: #4
RE: [SOLVED] Missmatch application usage between webpage and client
Yeah, there are some more in depth articles planned.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Not tracking a certain application d1tzl 0 11 08-15-2019 01:44 PM
Last Post: d1tzl
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 5 376 07-27-2019 02:01 PM
Last Post: ClayC
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 646 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 827 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 563 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 1,807 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,226 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 488 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 1,943 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 873 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)