WhatPulse Forums » Support » Client software v » Error on pulsing and logging in Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error on pulsing and logging in
12-02-2012, 08:36 PM
Post: #1
Error on pulsing and logging in
Hi, I've been having this problem for the past week, I've tried everything, logging as admin, changing compatibility, uninstalling, deleting the APPDATA folder completely, restalling. Nothing seems to work.

I was getting this issue when trying to pulse, now that I've re-installed everything I'm getting it while trying to log in and check for computer names.

The error messages are:

"Unknown server message, please try again later"

"CONNECTION ERROR: System can't find specified file" (Free Translation for native computer language)

Both come at the same time.


------


1) Which version of WhatPulse are you running? Versions less than 1.5 are not supported, under any circumstance. Please make sure you are running the latest version to get optimal support. The latest version is 1.7.1.

1.7.1

2) What is your WhatPulse Username?

juniorain

3) What version of Windows are you using? Please include the OS Architecture (x86 or x64). We do not provide support for pre-XP versions, beta operating systems.

Windows 8 x64

4) If you are using version 1.6 or higher, are you logged into an administrator account on Windows so that WhatPulse can access Windows correctly?

Logged as Admin

5) What error messages are you receiving (if applicable)?

"Unknown server message, please try again later"

"CONNECTION ERROR: System can't find specified file" (Free Translation)

6) What programs were you running when the issue happened? VM-ware and certain higher-privilege programs can cause compatibility issues.

Steam, utorrent and lastfm
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2012, 06:41 AM
Post: #2
Error on pulsing and logging in
I am curious -- I don't know if we support Windows 8 yet or not. If not, this might be part of the problem -- seeking certain resources that aren't there anymore, or something like that?

I'm sorry I don't have a better answer for you -- hopefully someone else will be able to chime in with a solution.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2012, 01:26 PM
Post: #3
Error on pulsing and logging in
The 1.x clients on Windows 8 are highly unstable. I've seen people running it perfectly without any hitches, and people with the weirdest errors. But that goes for a lot of ("oldskool") apps like the 1.* windows client. It seems to be dependant on which edition of Windows 8 you have.

Considering 2.0 is on the verge of a release, the 1.x client won't be updated to properly support Windows 8.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 1 215 06-02-2019 03:23 AM
Last Post: Franck.Dernoncourt
Bug server error sggxp 0 182 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 500 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,127 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 1,084 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,487 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 753 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 1,346 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 861 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 1,683 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)