WhatPulse Forums » Support » Client software v » [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
12-12-2016, 09:57 PM (This post was last modified: 12-15-2016 04:49 AM by jhepburn.)
Post: #1
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
Greetings,

This has started happening on two different computers both running Debian Testing:

Whatpulse 2.7.1 fails with the message "AES functions not available. Is OpenSSL library present?"

Normally, this seems to be a failure to have libssl-dev installed. I have libssl-dev 1.1.0 installed.

[Edited] I have downgraded to libssl-dev 1.0.1 and Whatpulse runs perfectly again - but to continue counting keystrokes, I had to pulse, then delete my local data files and start afresh.

Jonathan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 - jhepburn - 12-12-2016 09:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 0 195 05-04-2020 12:19 PM
Last Post: shadowrune
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 245 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,427 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 744 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 887 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 552 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 704 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,179 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 895 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,395 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)