WhatPulse Forums » Support » Client software v » [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing
05-09-2016, 07:29 PM (This post was last modified: 06-26-2016 06:17 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing
I've noticed an issue today with whatpulse that It's correctly monitoring my network traffic, but never marks any of that data as "unpulsed" So when I force a pulse no changes are made to web statistics. Either my googlefu today is off or something because I can't find anyone with similar issues. Here's what I've done.

clear local database,
reset client
Test if thunderbolt adapter was causting the issue (persists on wifi or wired connection)
Reinstall
manually chown the chmodBFP file.
Install on another (windows) computer to assure it isn't some crazy firewall issue.

I've attached an image to try and clarify the issue.

OS: Mac 10.11.4
WhatPulse Version: 2.7


Attached File(s)
.png  Screen Shot 2016-05-09 at 12.26.37 PM.png (Size: 102.38 KB / Downloads: 140)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing - dacheat - 05-09-2016 07:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 3,497 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 1,370 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,961 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 978 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 878 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,981 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,870 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] docker and whatpulse Sc0rian 16 5,662 11-12-2016 11:23 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 1,071 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,324 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)