WhatPulse Forums » Support » Client software v » Incorrect Network Upload/Download Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incorrect Network Upload/Download
11-17-2016, 08:00 AM
Post: #10
RE: Incorrect Network Upload/Download
Great news..

I do see that im running the same NIC as the other guy in this thread, I do have an oldish realtek netcard which I could try plugging in.

It is worth noting again though that im seeing this on Windows 8.1 aswell, so this is not only a Windows 10 problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Incorrect Network Upload/Download - fishie - 11-17-2016 08:00 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 20 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  Upload and download swapped Nick3252 0 356 07-23-2019 06:00 PM
Last Post: Nick3252
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 1,929 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 1,142 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 1,353 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  Unencrypted network connections Megachip 1 936 04-25-2016 10:25 AM
Last Post: smitmartijn
  [Linux] Inaccurate download numbers Frogging101 7 2,159 04-13-2016 06:55 PM
Last Post: LukeLR
  Upload not measured correctly Electrosa 2 1,529 04-03-2016 05:56 PM
Last Post: kubo25
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 1,309 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date Wopian 2 1,390 11-07-2015 03:09 AM
Last Post: Wopian

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)