WhatPulse Forums » Support » Client software v » Mac client causing latency every ~10 seconds Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mac client causing latency every ~10 seconds
03-09-2017, 04:50 PM
Post: #11
RE: Mac client causing latency every ~10 seconds
(03-06-2017 10:44 AM)bryandh Wrote:  
(03-04-2017 04:24 PM)smitmartijn Wrote:  It appears that MacOS 10.12.2 has a bug where it creates latency when you look at certain network information. Looking for a way around it..

As mentioned before, if you disable network measuring it will not occur.

@smitmartijn Thanks a lot for looking at this issue.

When I untick the 'Enable network statistics' checkbox in the settings view, save and restart, the latency spikes still happen.

EDIT: Is there any other way I can disable network measuring?

Same here!

This issue isn't isolated to 12.2.2 as it's happening on 12.2 as well.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 631 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,363 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,067 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,625 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,178 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,018 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 897 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding. BootVluchteling 5 1,629 04-01-2016 07:37 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 880 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn
  Application uploading not yet supported in Linux client? Wieschie 16 13,873 02-10-2016 06:17 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)