WhatPulse Forums
Dynamic Image not updating - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Website (/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Thread: Dynamic Image not updating (/showthread.php?tid=4872)

Pages: 1 2


Dynamic Image not updating - LittleSparko - 05-02-2014 04:45 AM

My dynamic image hasn't updated for 4 or 5 days now. Can that be fixed?


RE: Dynamic Image not updating - Century0 - 05-03-2014 02:17 PM

(05-02-2014 04:45 AM)LittleSparko Wrote:  My dynamic image hasn't updated for 4 or 5 days now. Can that be fixed?

Link to your image please?

~Century0


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 05-04-2014 10:07 AM

http://whatpulse.org/dynamic-images/219858.jpg


RE: Dynamic Image not updating - smitmartijn - 05-04-2014 05:09 PM

Looks to be updating fine? Last update was last night.


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 05-05-2014 01:11 PM

It did not update for a whole week. Til yesterday I still had rank 583 on it, tho I left that rank 6 days ago. I cleared browser cache, DNS cache etc.


RE: Dynamic Image not updating - London_Ash - 05-29-2014 09:18 AM

The one in my sig is not loading either.


RE: Dynamic Image not updating - smitmartijn - 05-30-2014 02:29 PM

(05-29-2014 09:18 AM)SearchBuzz Wrote:  The one in my sig is not loading either.

Your background image does not exist. Fix that, it'll generate.


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 06-05-2014 05:36 PM

THIS happens to me in a row every few days. I did never change anything, suddenly the pic is gone - reupload. Just today - again, only that error note, pic gone, reupload, build and save again. So this is obviously not a user generated problem. The background images keep vanishing - I also do not see any other background images that should be there, it's only X X X X X listed. And it happens by random again - without changing anything about my dynamic image.


RE: Dynamic Image not updating - Dan3HitU - 06-06-2014 08:10 AM

If it happens constantly, could you not just use another service?


RE: Dynamic Image not updating - LittleSparko - 06-06-2014 09:38 PM

I rather think WP team should look the problem up since it's happening to more than just one user.