WhatPulse Forums
autopulse stops if no internet - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: autopulse stops if no internet (/showthread.php?tid=3622)



autopulse stops if no internet - commentator - 10-18-2013 11:30 AM

Today I was with my laptop on a location without internet.
Whatpulse showed it was not possible to pulse.

Later, @home, the internetconnection is present but 2.2.1 doesn't pulse! The previous versions pulses when connection is there again) The checkmark autopulse on settings tab is on. How to solve this?


RE: autopulse stops if no internet - smitmartijn - 10-18-2013 07:12 PM

Simply pulse manually and the auto pulsing will continue.


RE: autopulse stops if no internet - commentator - 10-18-2013 10:35 PM

(10-18-2013 07:12 PM)smitmartijn Wrote:  Simply pulse manually and the auto pulsing will continue.
ah cool, thanks Smile